skip to content »

nasha-shkola2.ru

Cerita sex datin

Pas makan, kitaorang gi jenjalan kat shopping complex, aku pun sesaja test dia ni bleh mkn ke tak.

Cerita sex datin-26Cerita sex datin-82Cerita sex datin-86

Com - Koleksi Gambar Blue, Awek Bogel, Melayu Sex Lucah : Best Koleksi Gambar Blue. Oleh kerana rumah mereka yg terlalu berdekatan dgn jiran tetangga. Maka si suami pun mengajar istilah yangg jarang digunakan oleh orang lain. Aku tinggal di sebuah ladang getah yang terpencil..Aku berhenti menghenjut lalu membiarkan rongga pantatnya mengemut-ngemut batangku, walaupun tak dapat masuk habis tapi aku cukup puas bila merasakan batang seperti disedut-sedut.tapi oleh kerana sayangkan isterinya..beliau pun “buat projek” kat toilet itu. Setelah abis isterinya mandi dan berkata dgn suami nya..

Hari tu aku berjaya berkenalan dengan seorang bini orang yg gedik. Dia ni memang sedap pasal aku dapat pancut air benih aku kat dalam farajnya.

Aku meneruskan asakan dan membenamkan sedalam yang dapat ditembusi oleh batangku lalu memancutkan air maniku ke lubang pantatnya sebanyak yang mampu dipancutkan.

Ketika aku mengerjakan punggungnya, Aisyah kembali sedar.“abang...abang buat apa tu..sakitlah bang...” Aisyah mengeluh“sabarlah sayang..abang nak punggung sayang ye”Aku meminta Aisyah menonggeng.

Isteri beliau yg sengau sentiasa menurut kata kata suami nya itu. “Yang, kalau i cakap kongkek maknanya.main yer” Isterinya mengangguk sahaja.. “Bole tak awak kasi saya kongkek” Beliau mula naik radang dan tak faham dgn nafsu isterinya.

Dan pada malam itu si suami kegersangan dan bertanya pada isterinya ‘ Kongkek boleh tak yang?

Di taman tersebut ada seorang budak perempuan yang berusia 12 tahun.